Najljepše dvorište

Srijeda, 03 Lipanj 2009 20:02
Ispis PDF

Ocjena: / 11
LošeOdlično 
Thursday, 26 June 2008

U subotu;21.juna 2008.godine u sklopu kulturno-sportske manifestacije "Jelaško Ljeto 2008" izabrano je i najljepše dvorište i balkon na područiju MZ Jelah i to mjesta Jelah, Jelah-Polje,Potočani i Cerovac. za 2008.godinu. Ove godine je konkurencija bila veća i bolja, tako da je i komisija koju je formirao Savjet MZ Jelah imala puno posla. I ove godine je komisija jednoglasno odlučila da se za najljepše izabere dvorište vlasništvo Erceg Kate, dok su odmah iza nje dvorišta vlasništvo Mehičić Mirsade i Hadžan Vahdeta. I u konkurenciji balkona je bilo puno posla za komisiju , ali je i ove godine zasluženo za najljepši odobran vlasništvo Karahmet Azre a ništa manje ljepše nije bilo i Blaca Delvete.
Komisija je odlučila da ove godine specijalnu nagradu dobije Sadiković Ljubica, koja je svoje dvorište i vrt ukrasila i malom zbirkom etno stvari.
Za sve učesnike MZ Jelah je obezbjedila zahvalnice, dok će najbolji biti nagrađeni od strane MZ Jelah i Općine Tešanj koja je ove godine podržala ovu akciju.
 

 

   

                                       ---Dvorište Hadžan Vahdete je i ove godine bilo orginalano-----

Zadnje vijesti

Baba Ana
04 May 2013
article thumbnailČlanak Huseina Galijaševića, posvećen preminuloj Ani Knežević.Kako su nekada mali obični ljudi tako veliki. Jedna od takvih osoba koju sam poznavao je i baba Ana Knežević iz Cerovca.

Pomozite radu stranice.

Amount: 

Zanimljivosti

SEO optimizacija,
Marketing i Promocija
Izrada osobnih web stranica
Izrada namjenskih web stranica (radio, biznis, promocija)
Edit i izrada modula, foruma, chatova
 
  Najpovoljnije cijene... Više info na kontakt